Ihan vähän muistini pätkii, mutta suomalaiset ne äänestivät itsensä Euroopan unioniin. Kokoomus, viherpeipparit, demarieliitti ja bettrefolkit oikein hyppivät yläpystyä; meistä tulee viimeinkin eurooppalaisia.

Erittäin rököllään sinne oli menossa kaupunkien herrasväki ja sivistyneistö.  Nääs kun he sitten pääsevät arvoiseensa seuraan. Kaupunkilaisille luvattiin ilmainen ruoka ja maaseudulle tukiaisia. Miksi muuten monet viljelijät säkeytyvät tukiaisten tulvaansa, vain Wahlroosit ja Herlinit jatkavat.

Esko Aho puuhasi pääministerinä ollessaan näiden eurooppahihhuleiden juoksupoikana. Kaikki keskustalaiset (esimerkiksi Paavo Väyrynen ja joku muukin) eivät sinne unionin ihanuuteen halunneet. Äänestin liittymistä vastaan jo Keskustan Jyväskylän puoluekokouksessa.

Mitä onnea EU:sta on antanut. Ruoka on yhtä kallista kuin ennenkin, kerjäläisiä ja varkaita näkyy ilmestyvän Suomeen ”töihinsä” etelämpää Eurooppaa. Sääntöjä, kieltoja, käskyjä ja määräyksiä on tulvinut maaseudun ihmisille ja viljelijöille silmät ja korvat täyteen.

Kiellot eivät koske oleskeluyhteiskuntaamme, koska kaupungeissa elättelevät viherpipertäjät itse niitä laativat. Uusi keino on koota eduskunnalle aloite. Äkkiäkös sitä kerää muutamia kymmeniä tuhansia nimiä öölinjuonnin lomassa vaikka kannabiksen vapaan kasvatuksen puolesta. Varkaudestakin saisi monta nimeä.

Urotyön teki kuitenkin kaasuputkikonsulentti Paavo Lipponen pääministeriaikanaan. Hän vei meidät kipin kapin euroon. Keskusta vastusti oppositiosta käsin. Totta on kyllä, että keskustan kotelomekko-pääministeri jakoi ensimmäisiä rahoja Portugalille. Keskustan kannatus putosikin 13 prosenttiin.

Kyllä se kreikkalaisten ja kyproslaisten elättäminen kalahtaa vielä rikkaisiinkin. Halpa ruoka tulee maksuun. Ensin pitää vaan kehäkolmosen yläpuolisten ihmisten taskut tyhjentää zorbaksien kukkaroihin. Veroja ja maksuja näkyy koalitiohallitus ottavan niin paljon kuin saa irti. Ja valtion velka kasvaa vuosittain miljarditolkulla.

Kuinka kauan tätä jatkuu? Ehkä maailman tappiin asti. Sitä ei katkaise persujen valta. Pääministerinä Soini lohkaisee vitsin: ”Jos me lopetamme Euroopan suurpankkien elättämisen, koko maailma joutuu justiinsa konkurssiin.”

Suoritustilaan ei tietenkään joudu Näpistyksen kaupunki, koska se on palkannut siihen mennessä toisenkin kontrollerin konkurssia estämään.