On täysin käsittämätöntä, että yli 60 prosenttia vihreistä, demareista ja vasemmistoliittolaisista sekä kolmannes kokoomuksista sallisi viherterroristien tunkeutua luvatta kotieläintiloille.

Onkin selvää, miksi yhtään eläinrauhan rikkojaa ei ole asetettu syytteeseen. Heitähän näin kannustetaan terrori-iskuihin. Poliisi viitsi panna tikkua ristiin rikosten tutkimiseksi.

Luvaton tunkeutuminen koteihin sallittaisiin vain maaseudulla. Kaupunkikodeissa nousisi hirmuinen mekkala, jos sinne joku menisi koirien hoitoa filmailemaan. Vähintään Karhu-ryhmä ryntäisi pidättämään tunkeutujia. Ja heti punaisessa sekunnissa.

Näitä viherterroristeja on Suomessa vain muutamia kymmeniä, jotka pitävät karjan- ja lihankasvattajia, maanviljelijöitä, turkistarhaajia jatkuvan pelon vallassa. He ovat saaneet laittomuutensa laajalti hyväksytyksi.

Eikö olisikin parasta laatia ihka oikea laki, että kuka vaan voi mennä milloin vaan tarkastamaan ja filmaamaan maatiaisten asuntoja ja kotieläinsuojia. Eduskunta näyttäisi sen hyväksyvän määräenemmistöllä.

Toinen melkein yhtä huvittava juttu on, kun Nova-vaalirahoituksen esitutkinta-aineisto oli päässyt yks kaks hupsista poliisilta karkuteille. Nyt media kuin media levittelee tyhjänpäiväisiä sähköposteja aukeamillaan ja telkkarin uutisten pääotsikoissa.

Poliisi tutkii kuulemma itse, kuka heistä on päästänyt paperit mailmalle. Antakaa olla, syyllisiä ei varmasti löydy, ja jos löytyy, heitä ei syytetä. Mitäs näin pienistä laittomuuksista.

Pankaa ihmeessä viimeinkin nämä keskustaroistot ja liikemiehet linnaan, jos kerran aihetta on. Sinne vaan Vanhaset ja Korhoset ja kumppanit. Sontakasan vatvominen alkaa jo kansalaisille riittää. He ovat kurkkua myöten täynnä vaalirahamediaa.

Ja olisit maisteri-ministeri Paulakin opetellut tekemään vaalirahailmoituksesi oikein ja esittänyt jo silloin puoluejohtajana tutkimuksia. Nyt on myöhäistä hämmentää Maurin kanssa soppaa, kun media ja poliisi uivat jo kapustoineen umpisukkulassa padassa.