On se varmaan ollut melkoista kärsimystä ministeri Kyllösen elämä keskustalaisten joukossa nälkämailla, kun siitä pitää ihan ministeriaitiosta naama punaisena huudella.

Ministerin kertoman mukaan maaseudulla piti sivistyneen kommunistitytön jankuttaa tyhmille kepulaisille samaa asiaa kerta toisensa jälkeen, kunnes se jotkahti perille.

Sama on hänen mukaansa tilanne eduskunnassakin. Tärkeät tiesäästöt eivät sitten millään uppoa kansanedustajien kalloihin, vaikka niiden tärkeyttä toistelisi myötäänsä. Edes ke. Rajamäki ei ole niitä bonjaavinaan, mutta äänestää aikanaan hallituksen puolesta. Kaksinaamaisuutta.

Onneksi ministeri Kyllönen on päässyt ymmärtämättömien seurasta sivistyneistön keskuuteen ja vielä samaan hallitukseen kokoomuksen ja ruåtsalaisten seuraan. Vain sivistynyt ymmärtää ruotsiakin.
Ja vielä kun siellä eduskunnassa edellinen ministeri arveli nykyisen juksanneen tierahavastauksissaan. Eihän se niin ole.

Kainuun kulmilla maalaisliittolaisten keskuudessa ei edes kommunisti opi valehtelemaan. Siellä puhutaan aina totta.
Eduskunnassa pitäisi käyttää sivistynyttä kieltäkin, vaikka ei heti asioita ymmärtäisi. Uusin muunnetun totuuden määritelmä on pääministerin hiljattain lanseeraama ”absoluuttinen fakta”.

Voi olettaa, että Kataisen piiat ja rengit laskettelivat kansalle absoluuttista faktaa kuntien lopettamisista ennen vaaleja. Keskustalaisia viisaampi kuntaministeri julkistikin hallituksen pakkoliitossuunnitelmat vaalien jälkeen samaan putkeen tierahojen miljardisäästöjen kanssa.

Alkaa tuntua siltä, että maamme kommunistisivistyneistö pääsee tulevaisuudessa kokoomus-jugendin kelkkaan. Ymmärtämättömät keskustalaiset laitetaan tietenkin ghettoihin pois silmistä, pois mielestä.

Siellä on meidän hyvä olla, kun emme pääse teitä pitkin karkuun, eikä siellä asu viisaita kommunistiministereitä, jotka puhuvat absoluuttista faktaa.