Jyrki Kataiselta ei puutu optimismia. Sitä riittää naurettavuuksiin saakka. Ihme on, jos suomalaiset uskovat hänen puheisiinsa, että Irlannille annettaville miljardeille voitaisiin saada jotain vakuuksia.

 

Mitä heillä on antaa? Kaikki valtion omistamat säkkipillitkö?

Meille pitäisi jo riittää, että lainoitimme Kreikkaa. Ne eurot jäävät ikuisiksi ajoiksi zorbaksien taskuihin ja sama huoleton meno siellä jatkuu.

 

Kylmässä Pohjolassa emme voida ymmärtää, mihin lämpimän ilmaston maa saa tungettua rahansa, kun yhteiskunnan palvelutkin ovat niin ja näin. Virkamiesten naimattomille tyttärille alkaa sentään eläke juosta heti kun isäukko heittää veivinsä.

 

Kokoomuksen vastuuttomat puheet alkavat muuttua lihaksi. Nykyisin gallupit ovat yhtä nopealiikkeisiä heillekin kuin äänestäjien mielialat.

 

Viimeisimmän kannatustappion kokoomukselle julisti heidän namupoikansa Stubb, kun hän tulisesti puolusti kerjäläisiä ja samalla rosvousta sekä homoja.

Antaapa kokoomuksen ratsastaa kaksilla tai kolmilla rattailla vaaleihin. Kaikki kyydit eivät vedä, joku reki saattaa äänestäjineen ryöhähtää metsähallituksen puolelle.

 

Rouva Lehtomäestä on roskalehden mukaan ihanaa, kun kokoomuksessa ei olla erimielisiä. Hänen huomionsa ei pidä paikkaansa. Sen voisi todeta parhaiten loikkaamalla kykypuolueeseen, jos siellä ilo onni ja autuus kukkisivat paremmin kuin keskustassa.

 

Ainakaan kannatuksen lasku ei olisi yksin tämän Jarmo Korhosen syytä. Hänen tekemisiään olisikin saatava poliisit setvimään kuten Tiuran, Kanervan, Kaikkosen, Vanhasen…

 

Ehkä tämä tästä vielä lutviintuu niin kokoomuksessa kuin keskustassakin. Sentään jo demaritaustaista Urheilusäätiötä virkavalta perkkailee.

 

Lisäksi ainakin keskustan kansanedustajat Kaunisto ja Tiilikainen osaavat peittää jätepaskansa hiekalla HS:n 12.11. mukaan. Jos me tavalliset maatiaiset tekisimme niin, Lehtomäki olisi heti santakasan reunalla muistuttamassa, että typpeä ja fosforia valuu vieläkin monta milligrammaa liikaa pohjavesiin. Ei käy pojat, pannaanpas homma parilla kymppitonnilla uusiksi!

 

Näin se on eri paska-asetus kansanedustajilla ja maalaisilla, kreikkalaisilla, irlantilaisilla ja suomalaisilla.

 

Toivottavasti Zeus ei rankaise meikäläistä tällaisesta kirjoittelusta, kun menivät sentään nuo seurakuntavaalit ihan kohtuullisesti kotikunnassani. Niin perheen kuin keskustankin kannalta.