Suomessa taitaa olla kaikki liian hyvin, kun media, eduskunta, puolueet ja etenkin vihreät naiset tarttuvat tyhjänpäiväisiin asioihin.

Ryntäisiin, sukupuolineutraaleihin avioliittoihin, sateenkaariperheisiin, Hakkaraisen heittoihin. Niitä jaksetaan jauhaa lehdissä ja telkkarissa sivutolkulla, vuositolkulla.

Mitään ei enää pukahdeta esimerkiksi koulutuksesta, vanhusten ja terveydenhuollosta, veroista, tiestöstä, yleisestä hyvinvoinnista, tavallisista yhteiskunnan asioista.

Kreikkaa pelastetaan vielä ylihuomennakin, kunnes tulee vuoro auttaa Italian mafia ahdingosta. On otettu ja annettu heille lainaa ja auttavaa kättä.

Zorbakset puolestaan syyttävät suomalaisia nöyryyttämisestä, kun jotkut ovat ihmetelleet kuinka Kreikka on voinut hommata itsensä tuhon jamaan. Eikä valoa paremmasta näy.

Apurahoillaan Kreikan pojat aikovat ostaa hyökkäysvaunuja ja sotalaivoja. Suomi säästää samalla puolustusvoimien kuluista.

Mutta typerämpää on otatella Pekkarisen puheista. Maurista on tehty melkein rikollinen, kun hän sattui lausumaan ryntäät, kun tarkoitti rintaa. Viherpeipparinaiset nostivat siitä hirmuisen metelin. Herrasmiehenä Mauri on pyytänyt anteeksi sieltä ja täältä, vaikka itse juttelun kohteella ei ole mitään pahaa sanottavaa.

Nyt meidän pitää EU:ssa ja samalla Suomessa kiireen kaupalla perustaa vihapuhetarkastajien virkoja, sivu- ja päätoimisia. Pääsyvaatimuksena on vihreitten tai RKP:n jäsenkirja. Sukupuolivaatimusta ei ole kuin tämä 40 prosentin sääntö, jota on loivennettu miesten kohdalla.

Jokaiseen ministeri Virkkusen hommaamista Suomen 30 kunnasta perustetaan vihapuhekomitea, joka ratkoo kuulemiaan asioita kuin ennen sentraalisantrat.

EU:n komitea päättää niistä sanoista, jotka luokitellaan vihapuheeksi. Listalla ovat jo nyt mustalainen, savolainen ja tämä ryntäät.

Ei voisi enää esimerkiksi sanoa, että ruoka tippui ryntäille, vaan pitää olla: se putosi rinnuksille.

Kyllä näillä konsteilla Euroopasta vihapuheet loppuvat. Niitä harjoitetaan senh jälkeen enää vain Pohjois-Koreassa.