Että meetiat jaksavat jauhaa Tiurasta ja Kanervasta. Vaihteeksi kuitenkin näin päin keskustalaisittain katsottuna.Tosin Tiura aloitti itse jähinät. Sitä saa mitä tilaa.

Kyllähän se on ymmärrettävää, kun nainen on koko maan äänihaka, eikä ministerin pestia Kataisilta tipu, se on tietenkin Keskustan syytä. Syy juoksutetaan sitten talon sisällä Korhosen tykö kuin kotiinsa.

Entäs tämä toinen maailman suurin roisto Kanerva, jolle ystävät järjestivät 60-bileet. Kuinka hän olisi pystynyt estämään rahaa tulemasta synttärivieraaksi juhlatalon ikkunoista ja ovista. Ei mitenkään.

Nyt poliisilla tutkitutetaan ja hutkitutetaan molempien kokoomuslaisten tekosia, niin kuin muuta tehtävää ei virkavallalla Suomessa olisi koskaan ollut, eikä tulisi. Syyteharkintoja mietitään. Lika ei puhdistu Anna Tapion pesukoneilla.

Kykypuolue pyörii nyt median häränsilmässä. Kunhan kesä tuleee, rikollisia aletaan taas perkkaille keskustan riveistä. Siellähän on Kauppista, Vihriälää, Anttia, Mattia ja vaikka ketä. Tutkinnat valmistuvat ja käräjille pitää joku viedä.

Puoluekokouksen edellä tämä Jarmo Korhonen otetaan pöydälle ja taskut tutkitaan oikein täikammalla senttien löytymiseksi. Mistähän tuokin rahasumma tuli vaalityöhön ja kuka sen sitten sai omakseen.

Homma on kuin SAK:laisten palkkatulojen julkistamista. Eli kateuden ja kyttäämisen voimat jylläävät, rollikalenteri vaan heti painoon. Tuo kelmi  sai Rysselin ruplan enemmän kuin minä.

Keskustalaiset ministereitä myöten säestävät kuin räkyttävä koiralauma korhosjahtia. Selviäähän siinä, mitä kuuluu ja kuka käski. Pannaan vaan mies linnaan ja Keskusta paitsioon.

Luotettava kokdem-hallitus saa töitä, Ilta-Sanomat julistaa.

Sinipunalle lienee jo neuvoteltu valmiit senssit Heinäluoman kassakaappiin. Mukaan kutsutaan puhtoiset viherpipertäjät, säätiö-bettre-folkit, kommunistit ja kristityt. Sitten se vasta oikea kaarihallitus onkin.

Populisti Soini ei lähde suurin surminkaan uuteen villitykseen, vaikka häntä polvillaan rukoiltaisiin. Soini ei ole nin tyhmä kuin Posti-Pekka. Jos ottaa vastuuta vastaan, kannatus karkaa kankaalle. 

Näin maatamme hallitaan vuoden päästä. Puhtoisin city-voimin. Tiura ja Kanerva eivät ole mukana. Keskusta huilaa paitsiossa.