Media on mättänyt muutaman viimeisen vuoden aikana Soinin porukalle säkkitolkulla ilmaismainosta. Se on tosin tullut heille pyytämättä ja tilaamatta kuin Annelille faksit.

 

Lehti kuin lehti, telkkari ja radio julistavat Oinosen viisauksia ja Soinin höhötystä aamusta iltaan, ohjelmasta toiseen.

 

Roskalehdissä etenkin, kuten iltapäivälehdet ja Hesari, Soinia ja hänen lakeijoitaan mainostetaan päivittäin. Eikä muksu maksa mitään. Teeseinä ovat mm:

 

- Montako kansanedustajaa persut saavat… nyt tuli se ja se puolueloikkari ja hömpäke ehdokkaaksi…tohtoreita persujen listoille, Soini sanoi hyvää huomenta, Soini sanoi hyvää yötä, Soini lensi Brysseliin ja tuli sieltä lentäen takaisin.

 

Voimme kysyä, mitä Soini ja kumppanit ovat saaneet eduskunnassa ja Brysselissä aikaisiksi. Vastaus: Ei muuta kuin populistista puheenpulinaa ja fraasitaloutta. Yhteistyökykyä ei ole. Jos he julkaisevat vaaliohjelmansa, sitten vasta media hurjistuu.

 

PS:ien ohjelman ideologiaa jauhetaan viikkotolkulla ennen ja jälkeen vaalien.

Tosin puolue ei mene hallitukseen, koska siellä pitää luopua ontoista puheista. Kannatus karkaisi kankaalle kuten kävi Vennamon porukalle.

 

Ihmisillä on oikeus äänestää ketä haluavat, vaikka perussuomalaisia. Kyllä he ääniä saavatkin miljoonien eurojen ilmaisen mainonnan ja Kataisen holtittoman rahanjaon takia. Valitettavasti vaan monet Soinin lupauksiin oikeasti uskoneet pettyvät.

 

Soinin mainosta on ollut myös vaalirahajahti. Keskustalaisten saamia laillisia rahalahjoituksia on jauhettu roskalehdissä ja telkkareissa joka päivä, joka viikko, joka kuukausi vuodesta toiseen.

 

Median ideana on ollut todistella, että keskusta on mätä, kun se ja sen ehdokkaat ovat ottaneet yrityksiltä rahaa vastaan vaalityöhönsä. Kun tätä taotaan kansan päähän alituisesta, laillinen saadaan näyttämään laittomalta.

 

Huvittavaa on, että demarit, RKP ja kokoomus ovat luikahtaneet kuin koirat veräjästä. Heidän säätiönsä ovat oikeita säätiöitä ja ammattiyhdistysliikkeen tai Urpilaisen taulukaupat ihania puuhia. Gallupeista katsottuna kansa näkyy tosin hokaavan homman ainakin demarien kohdalla.

 

Ilkeintä tässä median keskustajahdissa on Matti Vanhasen kohtelu. Miestä on roikotettu hirressä tyhjän takia ja syyttömänä vuositolkulla, eikä valmista näy tulevan. Oikein rohvessorit lausuvat ja Sasin valiokunta on mukamas kuin joku tuomioistuin.

 

Amerikan meininki on iskenyt Suomeen: Jotakin mitätöntä juttua jauhetaan ja jauhetaan niin kauan, että siitä saadaan mammuttia suurempi asia.

 

Uskotaan kuitenkin järjen voittoon.