Media laidasta laitaan tukehtuu hätäänsä keskustan puolesta. Puolueella kun ei ole presidentinvaaleihin median mieleistä ehdokasta.

Ei keskustan johdollakaan ole ehdokasta vaaleihin. He veisaavat kuorossa virttä: Väyrynen ei oo mittäään, Väyrynen ei oo mittään. Mitähän pahaa Väyrynen on heille tehnyt tällaisen kohtelun saadakseen.

Herra varapuheenjohtaja Kaunisto käski Paavo Väyrysen hävetä. En kyllä ymmärrä miksi, mielestäni Kauniston passaisi piirrellä vaan maaseudun mummoille jäteimeytyskenttiä Lehtomäen kanssa. Haukkua me osaamme kaikki, mutta keskustalaisen työn tekijät ovat harvassa.

Demarit toimivat toisin ja löysivät ikämies Lipposen tuosta vaan. Puoluejohto ja media puoltavat. Miten kiva onkaan sitten kun Herra Presidentti Lipponen ja kaverinsa Kiinan keisari istuvat nahkurin orsilla ja juttelevat mukavia.

Vae mittee?

Ei Suomella tosin mitään hätää ole. Meillä on jo kolme Eu-hihhulia ehdokkaana. Niinistö, Haavisto, Lipponen. Liittovaltio saadaan ja Natoonkin päästään, siitä pitävät kaksi vanhaa äkäistä herra huolen tulipa valituksi kumpi vaan.

Keskustallakin on vielä monta nimeä perkaamatta. Eeva Kuuskoski oli omassa leirissään ehdokkaana, kun Väyrynen oli keskustan ehdokkaana. Eevalla olisi voimaa vaalitaistossa.

Hannu Takkulalla on kokemusta kristillisten Kalliksen presidentinvaaliveturina. Ja ovathan vielä Hannele Pokka ja Keijo Korhonen. Heilläkin on tietoa Väyrysen vastustamisesta.

Meikäläinen aikoo kestää keskustan riveissä, vaikka kehä-kolmosen rikkaat oikeistoliberaalit ovat jättäneet puolueen kuin rotat laivan Väyrystä äänestän, Jäätteenmäkeäkin, mutta Niinistölle en vedä viivaani toista kertaa.

Tarttukaapa nyt Kiviniemi, Laaninen ja koko valkoisen neilikan kaarti tilaisuuteen. Kyllä media teitä auttaa. Joku muu ehdokas löytyy kuin Väyrynen. Ja saatte keskustan kannatuksen reilusti alle 10 prosentin.